Facultatea de Ştiinţe Economice

Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucureşti

Bucuresti

Descriere

Absolvenţii facultăţii vor putea lucra ca economişti în instituţii financiar-bancare sau de asigurări, companii private naţionale sau internaţionale, intermediere şi consultanta pe piaţa de capital, societăţi de servicii comerciale sau de turism sau îşi vor putea organiza şi dezvolta firme proprii de afaceri, de consultanţă financiară, de contabilitate şi expertiză financiar-contabilă, de intermediere de valori mobiliare, de intermediere pe piaţa asigurărilor, de servicii de marketing, de turism, etc.

Cadre didactice: 28

Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucureşti

Bucuresti, Bucuresti

Introducere

Înfiinţată în 1990 ca institutie de învăţământ superior particulară, Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucureşti a fost acreditată prin Legea nr. 241 din 23 aprilie 2002.

Începand cu anul universitar 1999-2000 a fost dat in functiune noul sediu al universitatii din Bulevardul Vacaresti (statia de metrou Timpuri Noi); conceput ca un campus universitar de standard occidental.

Universitatea are in structura sa trei facultati: Facultatea de Drept, Facultatea de Ştiinţe Economice, Facultatea de Ştiinţe Sociale şi Administrative.

Universitatea respecta valorile democratiei si ale statului de drept si actioneaza pentru promovarea lor in societatea romaneasca. Este apolitica si nu permite orientarea procesului de invatamant catre nici una din doctrinele si practicile ideologice.

Statut: Privat

Statut acreditare: Acreditată - Încredere Ridicată

Locuri în camin: 442

Informații de contact

Lista de comparație