Facultatea de Ştiinţe Economice

Universitatea "Dimitrie Cantemir" din Târgu Mureş

Targu Mures

Descriere

Odată cu creşterea volumului şi complexităţii activităţilor economice, a importanţei actului decizional al conducerii, s-a manifestat, tot mai acut, necesitatea fundamentării pe baze ştiinţifice a măsurilor de îmbunătăţire a stării economico-financiare la toate nivelurile de operare economică. Pregătirea specialiştilor în domeniul ştiinţelor economice reprezintă o sarcina obligatorie pentru o societate dornică de prosperitate. În acest context, începând cu anul universitar 1992-1993 în cadrul Universităţii Dimitrie Cantemir, funcţionează Facultatea de Ştiinţe Economice.

Cadre didactice: 59

Universitatea "Dimitrie Cantemir" din Târgu Mureş

Targu Mures, Mures

Introducere

Simbol al culturii şi al spiritualităţii mureşene Campusul "Dimitrie Cantemir" este o structura modernă, capabilă să ofere condiţii excelente pentru activităţile ştiinţifice şi educative prin locaţia lui, îmbunătăţirea permanentă şi designul ergonomic.

Iniţiat în 1998 cu faza de proiect, Campusul "Dimitrie Cantemir", asigura condiţii optime de instruire şi recreere a elevilor şi studenţilor - devenind un habitat educaţional complet şi complex la standarde europene şi internaţionale.

Statut: Privat

Statut acreditare: Acreditată - Încredere Limitată

Informații de contact

Lista de comparație